• promedicum fogászat
  8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.
  +36 88 444 644; +36 30 9463 145
 • promedicum panzió
  8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.
  +36 70 379 7068
 • GPS
  N 47° 5′ 17,74″ - E 17° 54′ 22,7″
Akciók

Havonta megújuló ajánlatok, fogászati akciók 10 – 50% kedvezmény, a feltüntetett árak tartalmazzák a készpénz fizetés esetén biztosított 9% kedvezményt is.

Részletek
Szolgáltatások

Minőségi fogászati szakellátást biztosítunk elérhető áron! Tájékozódjon és keressen minket, hogy segíthessünk és közösen oldjuk meg fogproblémáját!
Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Részletek
Hírek

Érdekességek, hírek a fogászat világából.
A legújabb technikai újdonságok, fogápolási tippek és hasznos tanácsok naprakészen.
Látogasson vissza hetente megújuló blog rovatunkhoz!

Részletek
Panzió

Rendelőnk mellett, nyugodt, csendes környezetben, hat kétágyas, fürdőszobás, légkondicionált, színes TV-vel és internet hozzáférési lehetőséggel ellátott szobával várjuk kedves vendégeinket.

Részletek

Fogtechnikai labor

Nevelits László vagyok a fogtechnikai labor vezetője.

Legfontosabb célunk a kezdetektől a gyorsaság, megbízhatóság, igényesesség és esztétika megvalósítása. Megbízható alapanyagokból dolgozunk, mert fontosnak tartjuk termékeink minőségét.

Dolgozóink a szakmai fejlődés érdekében folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt.

A ProMedicum fogászati központtal azonos épületben lévén és a pontosan szervezett együttműködésünknek köszönhetően az átlagosnál 30%-kal kevesebb idő alatt készítjük el a fogtechnikai munkákat.

 

Technológiák, berendezések

Arany Galvántechnológia – Gammat free

Inlay és korona készítése 24 karátos aranyra égetett porcelánból galvántechnológiával.

Belle Glass

BelleGlass anyag egy módosított porcelán kerámia, melynek keménysége és rugalmassága nagyon közel áll a zománc hasonló tulajdonságaihoz, így hasonló módon is viselkedik. BelleGlass esztétikája tökéletesre sikerülhet, tekintve, hogy az anyag tökélestesen fogszínűre festhető, ami nem elhanyagolható szempont a természetes mosolyt pártoló páciensek számára.

Inlay híd (fogpótlás csiszolás nélkül)

Foghiányok pótlása esetén a hiánnyal szomszédos fogak lecsiszolásával képezzük a híd pilléreit, míg a foghiány felett pedig a hídtag fog elhelyezkedni. Bizonyos esetekben előnyösebbnek ígérkezhet, ha a hiánnyal szomszédos fogak lecsiszolása helyett azokon egy inlay-t (betétet) képezünk ki, és ezek fogják tartani a pótfogat. Ez az ún. “Belle Glass” inlay-elhorgonyzású híd. Így csökkenthető a fogpótlás során feláldozott ép fogállomány mértéke.

Inlay / Onlay

Rágófogak szuvasodása esetén gyakran előfordul, hogy a fognak egy nagyobb hányada megrongálódik. Régi nagy kiterjedésű amalgám tömés helyettesítésére, gyökérkezelt fogak fedőtömésére kitűnően alkalmas. A tömések ekkora üregben nehezebben rögzíthetők, könnyebben kieshetnek. A tömés megszilárdulásakor a nagyobb mennyiségű tömőanyag jobban zsugorodhat, ezért a széli záródás tökéletlenebb lehet. Segítségével a károsodott fogak megmaradt ép fogszövete megmenthető, megtartható.

Alapanyagát tekintve készülhet kompozitból (műgyanta), kompozitból üvegszálas erősítéssel, aranyból és porcelánból.

Cirkon, fogpótlás új dimenzióban – 100% fehér

A Cirkónium-oxid fogpótlásban történő alkalmazása a technikai újdonságok közé sorolandó. Teljesen fémmentes fogpótlás, magas stabilitás, magas hajlítószilárdság, nagy precizitás és esztétikum jellemzi. Elkészítése során a precíziós lenyomatról computeres módon, egy bonyolult software segítségével készül el a virtuális váz. Ezen “virtuális váz” alapján készül el a cirkónium-oxid váz. A kifaragott fogpótlások váza 5 mikron pontosságú. (Egy átlagos jól sikerült hagyományos fém-kerámiai korona széli záródása 50-80 mikron.)

CAD-CAM technológia:

 • CAD-CAM technológia, extrém pontos, számítógép vezérelte technika
 • A fogorvos által készített lenyomat alapján pontos minta készül
 • A minta adatait lézeres letapogatással viszi be a fogtechnikus a frézgépbe. A frézelést szintén a számítógép végzi, így ultrapontos cirkon váz készül.
 • A cirkon váz leplezése természethű porcelán rétegekkel történik, a tökéletesen esztétika érdekében.
 • Tartós, erős, így kiemelkedően biztonságos megoldás, mely a magas esztétikai igényeket is kielégíti

Product Info – CAD/CAM System 5-TEC

 • Számítógép vezérlésű 5 tengelyes automata M5 frézgép két frézorsóval és frézer kalibrálással
 • Teljesen automata S600 optikai szkenner
 • Szkennelő, modellező és frézelő szoftver
 • Személyi számítógép, képernyővel

ProMedicum Fogászati Központ


8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.


+36 88 444 644


+36 30 9463 145


info@promedicum.hu


promedicum


N 47° 5′ 17,74″
E 17° 54′ 22,7″