• promedicum fogászat
  8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.
  +36 88 444 644; +36 30 9463 145
 • promedicum panzió
  8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.
  +36 70 379 7068
 • GPS
  N 47° 5′ 17,74″ - E 17° 54′ 22,7″
Akciók

Havonta megújuló ajánlatok, fogászati akciók 10 – 50% kedvezmény, a feltüntetett árak tartalmazzák a készpénz fizetés esetén biztosított 9% kedvezményt is.

Részletek
Szolgáltatások

Minőségi fogászati szakellátást biztosítunk elérhető áron! Tájékozódjon és keressen minket, hogy segíthessünk és közösen oldjuk meg fogproblémáját!
Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Részletek
Hírek

Érdekességek, hírek a fogászat világából.
A legújabb technikai újdonságok, fogápolási tippek és hasznos tanácsok naprakészen.
Látogasson vissza hetente megújuló blog rovatunkhoz!

Részletek
Panzió

Rendelőnk mellett, nyugodt, csendes környezetben, hat kétágyas, fürdőszobás, légkondicionált, színes TV-vel és internet hozzáférési lehetőséggel ellátott szobával várjuk kedves vendégeinket.

Részletek

Garancia

Az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk.

Amennyiben a fogtechnikai labor vagy egy fogorvos szakszerűtlen tevékenysége miatt  garanciális helyzet állna elő,  a ProMedicum Fogászati Központ vállalja a kérdéses fogászati munka elvégzését újra, a páciens számára költségmentesen és lehető legkevesebb kellemetlenség mellett.

Garanciális kezelés esetén a ProMedicum Fogászati Központ átvállalja a felmerülő fogászati kezelés költségeit (anyagköltség, fogorvosi-, fogtechnikai költség).  Amennyiben a hiba nem javítható, újra elkészíti a fogpótlást vagy egy másik megoldást javasol, amit szintén térítésmentesen valósít meg.

A garancia kizárólag a ProMedicum Fogászati Központban, helyben érvényesíthető. A garancia érvényesítése bejelentkezés és időpontkérés alapján történik.

A garancia nem vonatkozik utazásra, szállásra, tartózkodásra illetve egyéb módon felmerülő (pl: munkából való kiesés) költségekre.

A garancia időtartama:

Implantátum (csak az anyagra) 10év
Koronák, Hidak 3év (kivéve ideiglenes pótlások)
Kombinált fogpótlások 2év
Fogsorok 1év (kivéve ideiglenes pótlások)
Inlay/onlay 1év
Héjak, esztétikus tömések 1év
Fogékszer 6 hónap

A garancia érvényét veszíti a következő esetekben:

 • amennyiben a páciens nem jelenik meg a garancia időintervalluma alatt a kötelezően előírt éves kontrollon
 • ha a szájhigiénia, a fogápolás nem megfelelő, hanyag
 • ha a fogorvos előírásait nem tartja be a páciens (pl.: nem hordja a lemezes fogpótlást vagy a nem használja éjjel a harapásemelőt, nem tisztítja a fogpótlást megfelelően, stb.)
 • ha a fogművet nem rendeltetésszerűen használja (leejti, odaüti, csontra, magra, kemény tárgyra harap, tépő mozdulattal a pótlást megfeszíti, megrepeszti, stb.)
 • baleset következtében károsul a fogmű (pl.: leesik a fogsor és ezáltal eltörik)
 • ha a páciens állcsontja (vagy az ínye, nyálkahártyája változik) visszahúzódik, sorvadásnak indul
 • nem vonható felelősségre a fogorvos, ha esetenként előfordul, hogy egy lecsiszolt fog ún. preparációs traumát szenved és emiatt túlságosan érzékennyé válik és gyökérkezelni kell. Valamint, ha fogászati kezelés, fogpótlás esetén nem volt előre látható jele annak, hogy az adott foggal, vagy területtel a jövőben probléma merülhet fel
 • amennyiben a páciens lényeges testsúly-csökkenésen vagy -növekedésen ment keresztül rövid idő alatt, ha egy betegség, kór lép fel a páciensnél, ami negatívan befolyásolja a fogászati állapotot (pl.: cukorbetegség, epilepszia, csontritkulás, kemoterápiás kezelés stb.)
 • ha egy másik fogorvos (másik fogászaton) korrekciós vagy többletkezelést végzett a ProMedicum Fogászati Központ által készített fogpótláson
 • a fogászati kezelés végeredményét a páciens szervezete és a szervezet reakciói, általános egészségi állapota, szokásai befolyásolják, amit nem láthatunk előre, erre nem tudunk garanciát vállalni.

ProMedicum Fogászati Központ


8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.


+36 88 444 644


+36 30 9463 145


info@promedicum.hu


promedicum


N 47° 5′ 17,74″
E 17° 54′ 22,7″