• promedicum fogászat
  8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.
  +36 88 444 644; +36 30 9463 145
 • promedicum panzió
  8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.
  +36 70 379 7068
 • GPS
  N 47° 5′ 17,74″ - E 17° 54′ 22,7″
Akciók

Havonta megújuló ajánlatok, fogászati akciók 10 – 50% kedvezmény, a feltüntetett árak tartalmazzák a készpénz fizetés esetén biztosított 9% kedvezményt is.

Részletek
Szolgáltatások

Minőségi fogászati szakellátást biztosítunk elérhető áron! Tájékozódjon és keressen minket, hogy segíthessünk és közösen oldjuk meg fogproblémáját!
Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Részletek
Hírek

Érdekességek, hírek a fogászat világából.
A legújabb technikai újdonságok, fogápolási tippek és hasznos tanácsok naprakészen.
Látogasson vissza hetente megújuló blog rovatunkhoz!

Részletek
Panzió

Rendelőnk mellett, nyugodt, csendes környezetben, hat kétágyas, fürdőszobás, légkondicionált, színes TV-vel és internet hozzáférési lehetőséggel ellátott szobával várjuk kedves vendégeinket.

Részletek
FERTŐZÉSMEGELŐZÉSI SZABÁLYOK
KÉRJÜK ÖNÖKET SAJÁT ÉS MUNKATÁRSAINK VÉDELME ÉRDEKÉBEN A KÖVETKEZŐ FERTŐZÉSMEGELŐZÉSI SZABÁLYOK BETARTÁSÁRA: Csak telefonon előre egyeztetett időpontban jelenjen meg rendelésünkön. Minden személyes találkozást telefonos konzultáció előz meg. Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy pontos választ ad a kollégáink által feltett kérdésekre a bejelentkezés alkalmával. (milyen panasza van, véleménye szerint milyen beavatkozás szükséges, COVID-19 gyanújának kizárása). A megbeszélt időpontra pontosan érkezzen, ha elkésik 5 percnél többet, nem tudjuk kezelni. Kérjük lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen kivétel: gyerekek, magukat ellátni nem képesek (idősek, gyámság alatt állók). A váróban és a kezelőbe való belépéskor maszkot kell viseljen, kérjük HOZZON MAGÁVAL! A belépéskor kézfertőtlenítést kell végezni. A váróban egymástól 2m-es távolságban foglaljanak helyet, ha ez nem lehetséges a várón kívül várakozzanak, amíg felszabadul hely. Kérjük Önöket a váróban, rendelőben lehetőség szerint semmihez ne nyúljanak, nincs kihelyezett újság, napilap, gyerekjáték, tájékoztató, ivóvízadagoló. KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSÜKET ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET!
tovább
Cirkon, fogpótlás új dimenzióban – 100% fehér
Teljesen fémmentes fogpótlás, magas stabilitás, magas hajlítószilárdság, nagy precizitás és esztétikum jellemzi. Elkészítése során a precíziós lenyomatról computeres módon, egy bonyolult software segítségével készül el a virtuális váz. Ezen “virtuális váz” alapján készül el a cirkónium-oxid váz. A kifaragott fogpótlások váza 5 mikron pontosságú. (Egy átlagos jól sikerült hagyományos fém-kerámiai korona széli záródása 50-80 mikron.) A cirkon korona nem tartalmaz fémet, ezáltal lesz olyan áttetsző, és élettel teli, mint amilyen a természetes fog. A cirkon adja a legtartósabb, áttetsző, ezért legszebb fogpótlási technológia lehetőségét. Most fogászatunkon legalább 8 db cirkon korona készíttetése esetén fogfehérítést adunk ajándékba. Az ajándék értéke 32.000 Ft.
tovább
Professzionális szájápolás
Ezt az is bizonyítja számomra, hogy az elmúlt két hétben tucatjával érkeztek pácienseink a meghirdetett “Tavaszi nagytakarítás” akciónkra, melynek keretében 40%-os kedvezménnyel 10.000 Ft ért vehetik igénybe az alábbi szolgáltatás csomagunkat: állapotfelmérés, panoráma röntgen felvétel készítése, kezelési terv, árajánlat összeállítása, fogkő eltávolítás, polírozás. A megnevezéséhez híven május végéig biztosítjuk Önnek és családjának ezt a kedvezményt.
tovább

ProMedicum Fogászati Központ


8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.


+36 88 444 644


+36 30 9463 145


info@promedicum.hu


promedicum


N 47° 5′ 17,74″
E 17° 54′ 22,7″