• promedicum fogászat
  8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.
  +36 88 444 644; +36 30 9463 145
 • promedicum panzió
  8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.
  +36 70 379 7068
 • GPS
  N 47° 5′ 17,74″ - E 17° 54′ 22,7″
Akciók

Havonta megújuló ajánlatok, fogászati akciók 10 – 50% kedvezmény, a feltüntetett árak tartalmazzák a készpénz fizetés esetén biztosított 9% kedvezményt is.

Részletek
Szolgáltatások

Minőségi fogászati szakellátást biztosítunk elérhető áron! Tájékozódjon és keressen minket, hogy segíthessünk és közösen oldjuk meg fogproblémáját!
Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Részletek
Hírek

Érdekességek, hírek a fogászat világából.
A legújabb technikai újdonságok, fogápolási tippek és hasznos tanácsok naprakészen.
Látogasson vissza hetente megújuló blog rovatunkhoz!

Részletek
Panzió

Rendelőnk mellett, nyugodt, csendes környezetben, hat kétágyas, fürdőszobás, légkondicionált, színes TV-vel és internet hozzáférési lehetőséggel ellátott szobával várjuk kedves vendégeinket.

Részletek

MIÉRT MI?

Fogászati kezelés előtt áll?

Az orvosválasztás kérdése fontos döntés.
Hazánk az fogászat területén köztudottan a világ élvonalához tartozik, Önnek tehát nem lesz nehéz jó fogorvost találnia. De mit kaphat ennél többet, olyat, aminek az értékét pénzben ki sem lehet fejezni?

A ProMedicum fogászati központ biztonságot nyújt Önnek a három legfontosabb területen:

 • információ szolgáltatás
 • teljes körű ellátás
 • garancia

Információ szolgáltatás

Ön a fogászati kezelés szükségességét nagyon egyszerűen érzékeli, például megfájdul a foga, vagy elveszti a fogait. Ekkor orvoshoz fordul és van egy elképzelése, hogy milyen kezelésben fog részesülni. A legtöbb esetben a felmerült problémára több megoldás létezik, melyek hatékonyságukban, árukban különbözőek. Véleményünk szerint a páciensnek kell döntenie, hogy melyik kezelést választja, ám ez olykor szakmai ismeretek hiányában nem egyszerű. Praxisunkban orvosaink minden szükséges információt megadnak a páciens számára érthető módon a döntés előkészítéséhez.

Az első konzultáció menete:

A páciens egy, az egészségi állapotára vonatkozó kérdőív kitöltésével bekerül a legmodernebb nyilvántartási rendszerünkbe. Ettől kezdve minden, a kezelésével kapcsolatos anyagot (rtg. felvétel, kezelések, implantátum típusok) időkorlát nélkül megőrzünk. Ezeket az adatokat kérésére más kezelőorvosával megosztjuk, egyéb jellegű kivizsgálásához, kezeléséhez segítséget nyújtunk. Az állapotfelmérés során, különösen rögzített fogpótlás és szájsebészeti beavatkozás esetén helyben panoráma röntgenfelvételt készítünk. Ezt szintén a rendszerünkben őrizzük, szükség esetén a páciens rendelkezésére bocsátjuk. A konzultáció során orvosunk minden lehetséges kezelési lehetőségről tájékoztatja, igény esetén írásos kezelési tervet és árajánlatot készít. Ez nagyon fontos segítség a különböző fogászatokon kapott ajánlatok összehasonlításában. A ProMedicum fogászati központ biztosítja Önnek, hogy aktív, vagy passzív páciensként mindig pontos, azonnali tájékoztatást kaphasson a nálunk őrzött adatairól.

Teljes körű ellátás

Minden új pácienssel való első találkozás egyben egy szájhigiéniás állapotfelmérés is, melynek során áttekintjük a szájüreg, az íny és a fogak pillanatnyi állapotát, melyet rögzítünk, mint kiindulási állapotot. Minden alkalommal szájüregi rákszűrést is végzünk.

Rendelőnkben különös figyelmet szentelünk a szájhigiéniára. Munkánk hosszú távú eredményességének feltétele, hogy pácienseink elsajátítsák az esetüknek megfelelő fogmosási technikát, melyet egyéni szájhigiéniás programunk valósít meg. Az eredmény: egészséges fogak és ép, egészséges íny.

A PromMedicum fogászati Központ kiemelt figyelmet szentel az Ön biztonságának, ezért rendelőnkben minden szájnyálkahártyával érintkező eszköz külön speciális csomagolásban kerül autoklávban sterilizálásra. Az autokláv olyan sterilizáló készülék, mely desztillált vizet használva magas hőmérsékleten és nyomáson vízgőzt képez, ezzel pusztítja el a műszereken lévő baktériumokat és vírusokat. A teljesen steril csomagokat csak a kezelés közvetlen elkezdése előtt bontjuk fel a kezelőkben.

A sterilizáción kívül a rendelőnkben a fogászati székek nem közvetlenül a vízvezeték rendszerből szívják maguknak a vizet – mellyel hűtik a fúrófejeket – hanem saját vízlágyító, víztisztító berendezés javítja a víz minőségét. Így még inkább minimalizáljuk a páciens szájüregének fertőzését, biztonságossá téve a fogászati kezelést.

A ProMedicum Fogászati Központ rendelkezi házon belül fogtechnikai laborral, ahol egy fogtechnikai munkát igénylő kezelési fázis elvégzése után azonnal elkezdik a fogmű elkészítését, így lehetséges az, hogy praxisunk az átlagosnál rövidebb idő alatt tudja a technikai munkát igénylő kezeléseket elvégezni, és a foghiánnyal járó kellemetlenségeket lerövidíteni.

A távolról érkező pácienseink kényelmének biztosítása tette szükségessé, hogy minden, a kezelésekből adódó speciális feltételnek megfelelő szálláslehetőséget is kínáljunk.

Garancia

Nagyon sokszor látogatnak hozzánk olyan páciensek, akik más fogászatokon, valamilyen okból nem voltak megelégedve a kezeléssel. Ilyenkor midig azt tanácsoljuk, hogy éljen a garancia lehetőségével az adott fogászaton. Erre gyakori válasz, hogy nincs rá garancia, illetve a páciens megvonta bizalmát az orvosától. A ProMedicum Fogászati Központ ragaszkodik minden elégedetlenség és panasz kezeléséhez. Feltétlenül szükségesnek látjuk tudatosítani pácienseinkben, hogy a kezelések eredményessége az ő együttműködésüktől éppúgy függ, mint orvosaink kiváló munkájától. Helyes kommunikációval, pontos tájékoztatással egyértelművé tehető a felelősség kérdése mind az orvos, mind a páciens vonatkozásában, így tapasztalataink szerint minimálisra csökkenthető az olyan esetek száma, ahol a garancia érvényesítésén túl nézeteltérések maradnak. Praxisunk írásos garanciát vállal az elvégzett munkákra, melyről részletesen tájékozódhat a következő menüpontban: Garancia

ProMedicum Fogászati Központ


8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.


+36 88 444 644


+36 30 9463 145


info@promedicum.hu


promedicum


N 47° 5′ 17,74″
E 17° 54′ 22,7″